gemeente Laakdal
A  A  A  A 

In de kijker

 

Openingsuren juli - augustus

In juli en augustus zijn de gemeentelijke diensten elke werkdag open van 9.00 u. - 12.00 u. en maandagavond van 18.00 u. - 20.00 u.
De bibliotheek is gesloten op dinsdag.
meer info
   


Zesde groepsaankoop groene energie provincie Antwerpen,
schrijf je nu in!

Van 1 juli tot en met 6 oktober 2015 kan je opnieuw intekenen op de groepsaankoop groene stroom en gas van het Antwerpse provinciebestuur. Vorig jaar bespaarden meer dan 60.000 huishoudens gemiddeld zo’n 210 euro per jaar. Onze gemeente steunt dit initiatief. Inschrijven is vrijblijvend en eenvoudig. Doe daarom mee, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij tot een beter milieu.
Lees meer    
  
 
      

Gemeente en OCMW op weg naar een nieuw gemeentehuis

In het centrum van Groot-Vorst kan alle dienstverlening ondergebracht worden in 1 gebouw, waarbij het gebouw van het OCMW naadloos kan geïntegreerd worden. Het centraliseren van alle publieke dienstverlening, zowel in werking als in ruimte, zal een volledige en integrale samensmelting mogelijk maken, waarbij de burger op één locatie een gans scala van dienstverlening ter beschikking krijgt en daardoor sneller verder geholpen wordt. Bovendien kan de burger ook vlotter overstappen van de ene naar de andere dienstverlening en wordt de drempel naar het OCMW lager. 

 

Activiteit invoeren

Jouw activiteit in de uitdatabank?
Klik hier

Jouw activiteit in het infoblad?
Klik hier


Wij zoeken nog een kapitein!
  

Word onthaalouder!

Dienst voor onthaalouders
013 67 90 12


Cadeaubon

Aanmelden

Nieuwsbrief

E-mail
Bookmark and Share
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV