gemeente Laakdal
A  A  A  A 

In de kijker

 

Gemeente en OCMW samen op weg naar een nieuw gemeentehuis
De gemeenteraad heeft de beslissing goedgekeurd waarbij een oproep wordt gedaan naar kandidaten voor ontwerpteam en aannemer voor een nieuw gemeentehuis. Na goedkeuring van het bestek volgt de aanbesteding en wordt het reikhalzend uitkijken naar de ingediende voorstellen.

 

Laakdal Gezonde Gemeente!
Gemeente Laakdal nodigt iedereen van harte uit op het startevenement Gezonde Gemeente dat plaatsvindt op zondag 21 september van 10.00 u. tot 18.00 u. bij plantencentrum Houtmeyers, Nieuwe Baan 5 te Eindhout.

 

Veiliger Veerle voor iedereen
Gemeente Laakdal hecht veel belang aan de veiligheid van de zwakke weggebruiker. Een belangrijk aandachtspunt is zorgen voor een veilige verkeersinfrastructuur in en rond de schoolomgevingen.
Ook de Kapellestraat wordt een fietsstraat.

     Vinea site in opbouw
Een eerste stap in de herstructurering van de Vinea site werd reeds vorig jaar gezet met de opening van de nieuwe ontmoetingsruimte Druivenrank. Begin augustus startte de gemeente met de tweede fase: namelijk de sloopwerken van het voormalige café en de achterliggende zaal.
 

Overdracht riolering naar Pidpa
De gemeenteraad heeft in zitting van 17 december 2013 beslist om het beheer en onderhoud van de riolering over te dragen aan Pidpa.

 

DIFTAR: geDIFferentieerd TARief
Laakdal voert samen met IOK Afvalbeheer een vooruitstrevend afvalbeleid.
Het invoeren van DIFTAR is een extra stimulans om afval te voorkomen. Gezinnen die minder afval meegeven, betalen ook minder.

 

Activiteit invoeren

Jouw activiteit in de uitdatabank?
Klik hier

Jouw activiteit in het infoblad?
Klik hier

Wij zoeken nog een kapitein!
  

Word onthaalouder!

Dienst voor onthaalouders
013 67 90 12

Aanmelden

Nieuwsbrief

E-mail
Bookmark and Share
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV