gemeente Laakdal
A  A  A  A 

In de kijker

      

Gemeente Laakdal zoekt een uitbater voor
ontmoetingscentrum 't Fortun!

Ben jij de persoon die dit complex met een gezonde dosis ondernemerszin kan uitbouwen tot een gezellige ontmoetingsplek en trekpleister voor de inwoners en verenigingen van Laakdal? Aarzel dan niet en dien je kandidatuur in voor de uitbating!
De concessievoorwaarden zijn hier en op het secretariaat van gemeente Laakdal verkrijgbaar. Meer info: tel. 013 67 01 14. Kandidaturen dienen, via een aangetekend schrijven gericht te worden aan het College van burgemeester en schepenen, Kerkstraat 21 te 2430 Laakdal en toe te komen op uiterlijk 22 februari 2015.  

      

Evenementenloket, snel en gemakkelijk!

Wil je een evenement organiseren? Welke formulieren en aanvragen moet je hiervoor in orde brengen? Ga naar het Evenementenloket en je vindt snel en gemakkelijk je weg! Meer info vind je in deze folder.

      

Gemeente en OCMW op weg naar een nieuw gemeentehuis

In het centrum van Groot-Vorst kan alle dienstverlening ondergebracht worden in 1 gebouw, waarbij het gebouw van het OCMW naadloos kan geïntegreerd worden. Het centraliseren van alle publieke dienstverlening, zowel in werking als in ruimte, zal een volledige en integrale samensmelting mogelijk maken, waarbij de burger op één locatie een gans scala van dienstverlening ter beschikking krijgt en daardoor sneller verder geholpen wordt. Bovendien kan de burger ook vlotter overstappen van de ene naar de andere dienstverlening en wordt de drempel naar het OCMW lager. 

      

Laakdal Gezonde Gemeente!

De gemeente Laakdal en het OCMW-bestuur zijn samen met het LOGO Kempen vzw  ingestapt in het project Gezonde Gemeente. Dit is een project dat vorig jaar opgestart is door Minister Jo Vandeurzen om gezondheid en welzijn een plaats te geven in het beleid.

      

Veiliger Veerle voor iedereen

Gemeente Laakdal hecht veel belang aan de veiligheid van de zwakke weggebruiker. Een belangrijk aandachtspunt is zorgen voor een veilige verkeersinfrastructuur in en rond de schoolomgevingen. Ook de Kapellestraat wordt een fietsstraat.

       

Vinea site in opbouw

Een eerste stap in de herstructurering van de Vinea site werd reeds gezet met de opening van de nieuwe ontmoetingsruimte Druivenrank. Midden 2014 startte de gemeente met de tweede fase: namelijk de sloopwerken van het voormalige café en de achterliggende zaal.

 

Activiteit invoeren

Jouw activiteit in de uitdatabank?
Klik hier

Jouw activiteit in het infoblad?
Klik hier

infoblad jan-feb

meer infobladenWij zoeken nog een kapitein!
  

Word onthaalouder!

Dienst voor onthaalouders
013 67 90 12


Cadeaubon

Aanmelden

Nieuwsbrief

E-mail
Bookmark and Share
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV