gemeente Laakdal
A  A  A  A 

Laakdal informeert snel!

Via de digitale informatieborden brengen we u op de hoogte van de activiteiten die georganiseerd worden in Laakdal, maar ook vindt u hier nuttige informatie over werken, wegomleiding, enz...

Aanvragen
U vindt het aanvraagformulier bij de dienst Communicatie of u kunt de aanvraag via deze website doen via het evenementenloket.

Elke erkende vereniging of organisatie kan een activiteit of mededeling op de borden laten plaatsen via onderstaand aanvraagformulier.  Het is aangewezen om de aanvraag minstens 3 weken vooraf in te dienen. 

Reglement
Wilt u meer weten over de werkwijze van de informatieborden? Klik dan hier om het reglement te raadplegen.Aanvragen infoborden tijdens de zomermaanden!

De aanvragen voor de digitale informatieborden voor de maanden juni, juli en augustus dienen ten laatste op 18 juni bezorgd te worden aan de communicatiedienst. Enkel op die manier kunnen de berichten tijdig gepubliceerd worden tijdens de zomermaanden.© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV