gemeente Laakdal
A  A  A  A 

Verhoog de zichtbaarheid van uw zaak

Cadeaubon Laakdal Schenkt

Op zoek naar een leuk cadeau ? Met de cadeaubon Laakdal Schenkt hoeft u niet langer te zoeken! Laakdal Schenkt is een waardebon van 5, 10 of 25 euro die kan besteed worden in de deelnemende Laakdalse handelszaken.
U kan de cadeaubon aankopen op volgende adressen:
  • Gemeentehuis, Kerkstraat 21, Laakdal
  • Dienst Toerisme, Kerkstraat 21, Laakdal
  • Huis Eeckhoudt, Meerlaarstraat 79, Laakdal (enkel in de voormiddag)
De lijst met de deelnemende handelaars vindt u hier.
Meer info: dienst Lokale economie, Kerkstraat 21, Laakdal, tel. 013 67 03 85, .
Elke Laakdalse handelaar kan zich gratis inschrijven via om deel te nemen aan ‘Laakdal Schenkt’. Meer info vindt u hier.

Ondernemersgids

U kan zich als handelaar gratis registreren in de gemeentelijke ondernemersgids:
  • via de ondernemersgids, die alle informatie over zelfstandigen bundelt, is uw onderneming vindbaar voor geïnteresseerde klanten en bezoekers;
  • gegevens van uw onderneming die beschikbaar zijn via de verrijkte kruispuntbank voor ondernemingen worden automatisch ingevuld, waardoor het aanvullen van de gegevens amper tien minuten duurt;
  • u kan bijkomende informatie, zoals openingsuren, opendeurdagen … publiceren;
  • u bepaalt zelf of de up-to-date informatie die u aanlevert over uw onderneming gepubliceerd wordt in de digitale ondernemersgids of enkel zichtbaar is voor de gemeentelijke dienst lokale economie;
  • door de juiste contactgegevens aan te vullen, kan u sneller en gerichter informatie ontvangen over wegenwerken, subsidies, etc.
U kan zich registreren en uw ondernemersprofiel beheren door hier in te loggen via een e-ID lezer. Indien u niet beschikt over een e-ID lezer kan u deze gratis afhalen op de dienst Lokale economie. Een handleiding over de ondernemersgids kan u hier raadplegen.

Aanvraag evenement

Indien u met uw zaak of in samenwerking met andere ondernemers een evenement wil organiseren, dan dient u hiervoor toestemming te vragen aan het gemeentebestuur via het aanvraagformulier evenementen.

Reclameborden

De uitbater van een handelszaak mag geen reclame of opschriften op losstaande constructies en ander straatmeubilair plaatsen op openbaar domein zonder voorafgaande vergunning van het College van Burgemeester en Schepenen. Een vergunning dient schriftelijk te worden aangevraagd (Kerkstraat 21, Laakdal of ).
 
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV