werk-en-ondernemen-1200x290_8.png

Jobstudenten Buitenschoolse kinderopvang 't Kakelnest

De vakantie betekent voor de kinderclub steeds een gezellige maar ook drukke periode. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, creatieve jobstudenten met spelbagage en een gezonde dosis verantwoordelijkheid om tijdens de paas- en zomervakantie de kinderen in de kinderopvang een fijne vakantie te bezorgen.

Voorwaarden: minstens 18 jaar zijn of worden in 2023 - ervaring in het omgaan met kinderen via jouw opleiding - ook mannelijke jobstudenten zijn zeker welkom!

Periode:

  • 16/08/2023 – 31/08/2023

Meer info: Karine Den Hond of Katleen Vanderstraeten, tel. 014 86 62 15, info@bko.laakdal.be

Interesse: vul het online sollicitatieformulier in. 

Enkele belangrijke mededelingen:

  • Sollicitatie is enkel geldig als een uittreksel uit het strafregister (model 596.2) voorgelegd wordt en dit ten laatste bij de ondertekening van het contract. Dit uittreksel kan je opvragen bij de dienst burgerzaken van de gemeente waar je woont. Woon je in Laakdal? Dan kan je jouw uittreksel hier online aanvragen.
  • Een jobstudent mag elk kalenderjaar 600 uur werken tegen verminderde sociale bijdragen. Meer dan 600 uur werken mag, maar dan worden de sociale bijdragen hoger vanaf het 601ste gewerkte uur.  Meer info hierover kan je hier terugvinden. Gemeente/OCMW Laakdal stellen enkel jobstudenten te werk die in aanmerking komen voor de verminderde sociale bijdragen.
  • Een monitor mag 25 kalenderdagen per kalenderjaar werken. Zolang je dit niet overschrijdt, moet je geen sociale zekerheidsbijdrage betalen. De combinatie van monitor voor 25 dagen en 600 uren met een studentenovereenkomst is perfect mogelijk.
  • Wil je ook graag weten hoeveel je maximaal mag verdienen om ten laste te blijven bij je ouders? Klik dan hier voor meer info.

Contactinformatie