De bib, voor een zomer vol leesplezier!

Eindelijk weer zomer, zalig toch! De bib is er zowel voor de thuisblijvers als de verrevakantiegangers:

- Vakantiegevoel in eigen land of streek? Zoek in onze catalogus op het trefwoord ‘wandelgids’ of ‘fietsgids’ en je krijgt een hele lijst van inspirerende boeken om er op uit te trekken. Wat zeg je bijvoorbeeld van "De kleine wandelgids: 25 bijzondere routes in Vlaanderen" (Lus de Ridder),  of het "Groot fietsboek Ardennen: de 50 mooiste fietsroutes in Wallonië"?

- Beleef bloedstollende momenten vanuit je hangmat met de heerlijke thrillers die we bij ons in de kijker plaatsen in het kader van "de Zomer van het Spannend Boek". Sterre Carron, Camille Läckberg, Toni Coppers, Linda Van Rijn, Karin Slaughter, Nicci French en nog veel andere namen.

-Naar het buitenland maar niet veel plaats over in je bagage? E-boeken bieden dé oplossing. Toch liever een papieren boek? Probeer een dwarsligger. Dat is een volledig boek maar vederlicht en niet groter dan je hand.

Vind je goesting in ons enorm leesaanbod via onze catalogus: www.laakdal.bibliotheek.be. Hulp nodig bij het zoeken? Wij staan met veel plezier voor je klaar!


Contactinformatie