De Vejelse metten zijn terug!

Eindelijk is het zo ver: de 26ste editie van de Vejelse Metten komt eraan!

Het jaarlijkse, niet te missen dorpsfeest zorgt op zondag 3 juli voor een feestelijke start van de zomervakantie in Veerle.

Laat je kinderen zich amuseren op de spetterende attracties! Durf je springen van hoge springtorens? Kan jij een salto maken op de bungeetrampolines? Laat jij je omtoveren in een sprookjesfiguur door onze grimeurs?

Bewonder onze jongleurs, straatanimatoren en dansoptredens en geniet van een hapje en een drankje op de talloze gezellige terrasjes. Swing ondertussen mee op het ritme van steengoede coverbands. Of laat je eens lekker gaan tijdens je koopjesjacht.

Maar ontmoet vooral je dorpsgenoten want er is zoveel om over bij te praten.

Podiumprogramma

14.00 u. | The Dukes Band

Je zag ze misschien al aan het werk op de Tongelse Dorpsfeesten. Nu opent de ambianceband de Vejelse Metten. Ze nemen je mee terug naar de 50’s en 60’s maar deinzen er niet voor terug om hedendaagse nummers te brengen in een energiek en swingend Dukes jasje.

15.45 u. | Daisy and The Diamonds

De frontvrouw van de groep is Lara Hoeyberghs. Een dame met een gigantisch stempotentieel en een présence waarmee ze Amy Winehouse zaliger uit haar stiletto’s blaast. De brave goegemeente aan de toog zal zich verslikken in hun pint als ‘Valery’ door de boxen knalt als een pas gereviseerde F16. Samen met haar diamanten staat ze te popelen om er een knalfeest van te maken!

17.30 u. | the Vixen 5

Vixen 5 is een coverband die zichzelf omschrijft als "akoestisch in overdrive". Frontman Bert Voordeckers kennen jullie misschien als finalist van The Voice. Verwacht je aan legendarische klassiekers, maar dan in een eigentijds "Vixen 5-jasje". Hier blijft niemand van op z'n stoel zitten!

19.15 u. | Ladiescover

Drie super vocals zingen de longen uit hun lijf om ‘die-hard’ discotunes op je los te laten. Een mix van Bee Gees, Pointersisters, KC, Tavares, Diana Ross, Gloria, Chic… die niemand onberoerd en onbeweeglijk laat. Ladiescover maakt jouw avond compleet. Met de juiste dance moves en een spetterende show brengen ze zelfs een lach op het gezicht van alle tooghangers.

21.30 u. | Dinner At Nine

Topmuzikanten die hun sterren en strepen verdienden bij gerenommeerde bands en menig Vlaamse podia onveilig maakten. Ze zijn klaar om uw avond naar een hoger niveau te tillen met hun cocktail van 80’s, 90’s, millies, rock ‘n roll, dance, rock en foute meezingers. Klassiekers als Born to be Wild, Like a Virgin, Walking on Sunshine maar ook Casanova, Nu of Nooit en Jailhouse Rock zullen niet ontbreken.

00.00 u. | Einde

De Vejelse Metten komt tot stand dankzij de samenwerking van de Middenstand Veerle, de Sport- en Cultuurdienst, de Sportraad, het Gemeentebestuur Laakdal en Vlaanderen Feest.

Flyer Vejelse metten