Kempenaars gezocht voor werkateliers rond mobiliteitsvisie

16
nov
2021

Wat doet vervoerregio Kempen?

De vervoerregio Kempen bestaat uit 28 gemeenten die samen nadenken over een gezamenlijke mobiliteitsvisie voor alle vervoermiddelen. En dat op een duurzame én toekomstgerichte manier. Basisbereikbaarheid en het combineren van verschillende vervoermiddelen staan daarbij centraal. Maar dat kunnen we niet alleen.

Vervoerregio Kempen heeft de stem van Laakdallenaars nodig om mee vorm te geven aan oplossingen waarmee we in de toekomst minder afhankelijk zijn van de wagen. Wat is er nodig zodat we ons meer te voet, met de fiets of het openbaar vervoer verplaatsen? Tijdens een viertal bijeenkomsten denken we daar samen over na. Kunt u er maar twee keer bij zijn? Ook goed, want elk idee telt.

Steek uw handen uit de mouwen in de werkateliers: laat u inspireren en denk mee na. over de mobiliteitsvisie van de vervoerregio Kempen.

Wie zoeken we?

  • Toekomstgerichte denkers en dromers om te onderzoeken hoe we ons duurzamer, veiliger en gezonder kunnen verplaatsen.
  • Daadkrachtige doeners om lokale acties te voeren die duurzame verplaatsingen binnen de Kempen promoten en ondersteunen.
  • Campagnemakers om challenges te bedenken die Kempenaren motiveren om de auto te laten staan.

Praktisch

Zin om jouw steentje bij te dragen? Neem dan deel aan het online werkatelier op donderdag 9 december van 18.30 u. - 20.30 u. 

Schrijf je hier in. 

Meer info via: https://www.vlaanderen.be/basisbereikbaarheid/vervoerregios/vervoerregio-kempen