Marcel Verbeeck

Mol_484462.JPG Marcel Verbeeck brengt covers van de jaren 60 tot nu, in een breed gevarieerd repertoire voor jong en oud. Door zijn jarenlange ervaring als zanger-gitarist bij The Watt en Spectrum, begeleid hij zichzelf nu op keyboard. Voor de mensen die hem nog niet gehoord hebben, een aangename verrassing!

Muziek (pop / rock)

Marcel Verbeeck brengt covers van de jaren 60 tot nu, in een breed gevarieerd repertoire voor jong en oud. Door zijn jarenlange ervaring als zanger-gitarist bij The Watt en Spectrum, begeleid hij zichzelf nu op keyboard. Voor de mensen die hem nog niet gehoord hebben, een aangename verrassing!

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Wanneer

wo 29 mei 2019 van 19:00 tot 23:59

Waar

Huiskamer in Laakdal

Prijs

Gratis

Reserveren

Organisatie en contact

Cultuurcentrum 't Getouw