Wie zijn jouw favoriete Laakdalse ondernemers van 2023?

29
aug
2023

Wie zijn jouw favoriete Laakdalse ondernemers? Nomineer hem/haar nu!

Ben jij een Laakdalse ondernemer en trots op de resultaten van jouw bedrijf? Of ken jij een ondernemer die in aanmerking komt voor de Laakdalse Ondernemersprijs in één van de drie vermelde categorieën? Bezorg ons de kandidatuur door het aanmeldingsformulier in te vullen of te bezorgen aan economie@laakdal.be. Nomineren kan tot en met 15 oktober 2023.

Nomineer jouw favoriete Laakdalse ondernemer

Op 28 januari 2024 maken we de winnaars bekend tijdens een feestelijke uitreiking. 

We gaan op zoek naar een winnaar in de volgende categorieën ...

  • De Laakdalse Ondernemer van het jaar met ondernemerschap in de breedste zin van het woord. Ondernemers die zich onderscheiden in hun vakgebied, ongeacht hun focus. Dit kan zijn door innovatieve benaderingen, leiderschap in hun sector of een sterk engagement met hun gemeenschap.
  • De Laakdalse Starter: zelfstandigen gestart tussen 2019 en 2023 en een basis hebben gelegd om een succesvolle onderneming uit te bouwen.
  • Een lifetime achievement award: zelfstandigen die een vaste waarde zijn (geweest) in Laakdal en een bijdrage hebben geleverd aan het Laakdals ondernemerschap.

Voor meer informatie over de Laakdalse Ondernemersprijzen kan je terecht bij de dienst Lokale Economie, tel. 013 67 01 10 of economie@laakdal.be. De Ondernemersprijzen zijn een initiatief van het Forum Ondernemen.


Contactinformatie