Gezocht: helpende handen voor Vredesstoet

12
aug
2019

Zoals op veel plaatsen werd er na WO II in Vorst-Meerlaar een Vredesstoet georganiseerd. En dit willen we nu, 75 jaar na de bevrijding, met onze gemeente nieuw leven inblazen. We plannen de Vredesstoet op 11 november 2019. Maar om dit te kunnen realiseren, zijn we voor 15 september op zoek naar vrijwilligers en/of materiaal.

We zijn nog op zoek naar o.a. stootkarren, oude valiezen (jaren ’40-’50), kledij uit de jaren ’40, militaire uniformen, oude fietsen, oude radio’s, spullen uit de jaren ’40 …

Vele handen maken licht werk! Iedereen die mee wil helpen aan o.a. het versieren van fietsen, bouwen van praalwagens, maken van papieren bloemen … is ook welkom!

Daarnaast zoeken we ook nog een accordeonist, ruiters die willen deelnemen met eigen paard en mensen (zowel jong als oud) die willen meelopen in de stoet.

Ten slotte willen wij ook de oudstrijders, politieke gevangenen, weggevoerden, burgerslachtoffers,… eren. Ken jij iemand? Laat het ons zeker weten!

Wil jij meehelpen aan de Vredesstoet? Stuur dan voor 15 september een e-mail naar fabienne.janssens@laakdal.be of bel naar het nummer 013 67 01 10.