Oproep: Warme initiatieven in tijden van corona

Het is ons nogal een jaar… Corona zet alles op zijn kop: Bij je thuis, je vereniging, je sportclub, in school, op je werk …

Velen van jullie gaan er creatief en positief mee om. Jullie organiseerden warme solidariteitsacties en initiatieven of zetten jullie in voor kwetsbare dorpsgenoten.

Graag willen we in de volgende editie van ons magazine Laakdal Leeft deze acties en Laakdallenaars in het licht zetten. Want in deze duistere dagen kunnen we zeker wel wat lichtpuntjes gebruiken!

Stond jij mee aan de wieg van zo een actie of ken je iemand die zich heeft ingezet voor anderen tijdens de afgelopen maanden? Iemand die boodschappen deed voor een gezin in quarantaine, die vrijwilligerswerk deed, ging helpen in een ziekenhuis, kaartjes stuurde naar de inwoners van een woonzorgcentrum, iets lekkers bracht voor zorgverleners, een juf die iets bijzonders deed voor haar leerlingen tijdens de lockdown in het voorjaar…? Of plan je een actie in het kader van de Warmste Week (https://dewarmsteweek.be/)?

Laat het ons weten! Vul dit formulier in voor 1 december en voeg (indien mogelijk) een foto toe.

Al die grote en kleine acties zorgen voor licht in Laakdal!

Door er samen voor te gaan, houden we vol!