Picknick in ’t Park

Op zondag 27 mei is het Picknick in ’t Park! Wij nodigen iedereen tussen 10 u. en 15 u. uit voor een gezellige picknick in de pastorijtuin in Vorst-Meerlaar (Meerlaarstraat 120). Je kan er genieten van een smakelijk streekbiertje en je eigen lekkernijen meenemen of meegenieten van een heerlijke barbecue tussen 11.30 u. en 14.00 u. Inschrijven voor de barbecue is verplicht en kan tot 22 mei.

Barbecue

Er is keuze uit BBQ-borrelhapjes en BBQ-buffet. De borrelhapjes kunnen ook ter plaatse besteld worden. Voor het BBQ-buffet moet je wel vooraf inschrijven door dit formulier ingevuld terug te sturen naar milieu@laakdal.be of af te geven aan het onthaal van het gemeentehuis. Inschrijven voor de barbecue kan tot en met dinsdag 22 mei.

Activiteiten

Je ontdekt er de plannen van de oude Laakdalse stoomzagerij die gerestaureerd wordt. Wie weet win je wel een gratis rondrit met een e-tuktuk! De Laakdalse milieuraad deelt tijdens Picknick in 't Park gratis plantjes uit. Op vertoon van de bon uit het infoblad krijg je 3 kruidenplantjes. Deze zijn niet alleen erg lekker voor ons, maar hebben ook bloemen waar bijtjes en vlinders verzot op zijn. Verder vind je er ook de Laakdalse Compostmeesters met de compostmobiel, de Wereldwinkel, ... Voor de kleinsten voorzien we animatie. 

Parkeren kan op de parking van de vroegere Witte School. Kom je met de fiets of te voet, maak je kans op een prijs. 


Contactinformatie