Sluiting LDC

Vandaag is onze grootste zorg als lokale overheid het risico op besmetting met het COVID-19 virus zo veel mogelijk te vermijden, vooral bij mensen die al kwetsbaar zijn. Binnen de ouderenzorg zijn we dus net zoals de Vlaamse en federale overheid extra waakzaam en volgen we de richtlijnen die ons worden meegegeven.

Tijdelijke sluiting lokaal dienstencentrum

Het lokaal dienstencentrum De Vriendschap gaat daarom, vanaf donderdag 12 maart, voor minstens een maand dicht. Met deze beslissing volgen we de richtlijnen van Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Wouter Beke op om lokale dienstencentra te sluiten naar aanleiding van het COVID-19 virus. Deze maatregel kadert in een preventief gezondheidsbeleid waarbij we mensen die een hoger risico lopen bij een besmetting met het nieuwe virus willen beschermen.

Warme maaltijd thuis laten leveren
Vanaf donderdag 12 maart kan je er dus ook tijdelijk niet meer terecht voor warme maaltijden. Je kan je warme maaltijd wel thuis laten leveren. Alle informatie hierover vind je in de folder of op www.laakdal.be/warme-maaltijden.

Bij vragen kan je contact opnemen met de coördinator van het lokaal dienstencentrum via ldc@laakdal.be

Wens je meer info over het COVID-19 virus? Surf naar:
https://www.info-coronavirus.be/nl/2020/03/10/help-jezelf-en-anderen-te-beschermen/