Vakantiewerkers gezocht!

17
jan
2019

Wil je tijdens de schoolvakantie(s) graag een centje bijverdienen dicht bij huis? Stel je dan kandidaat en beleef een leuke vakantie als jobstudent of monitor op één van onze diensten. Hieronder een beknopt overzicht van ons divers en boeiend aanbod. Meer informatie vind je hier.

Buitenschoolse kinderopvang ’t Kakelnestje

De vakantie betekent voor de kinderclub steeds een gezellige maar ook drukke periode. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, creatieve jobstudenten met spelbagage en een gezonde dosis verantwoordelijkheid om tijdens de paas- en zomervakantie de kinderen in de kinderopvang een fijne vakantie te bezorgen.

Groendienst en administratie

Werk je graag met je handen en liefst buiten of toch liever van achter een klavier? Dan kan je in juli en augustus bij ons terecht voor een job in onze groendienst of 1 van onze administratieve diensten.

Dienst communicatie

 Studeer (de) je communicatie of taal- en letterkunden (bachelor- of masterniveau) en wil je de theorie omzetten in de praktijk? Wil je 4 weken werkervaring opdoen en meewerken zowel de interne als externe communicatie van gemeente en OCMW-diensten? Helpen met het tweemaandelijks magazine Laakdal Leeft, de content planning voor de Facebookpagina's, de website, het intranet, communicatiecampagnes voor het najaar? Dat is dit dé vakantiejob die jouw op het lijf is geschreven!

Sportkampen

Heb jij het in je om groepen kinderen (lager onderwijs of kleuters) te begeleiden en te entertainen? Als monitor sta je in om een sportkamp te begeleiden in de paas en/of zomervakantie. Ook de voorbereiding en organisatie van de activiteiten behoren tot jouw functie.

Speelpleinwerking

Vind je het leuk om kleuters, kinderen van de lagere school, kinderen met een beperking en/of tieners een fijne speldag te bezorgen tijdens de speelpleinwerking in juli en augustus. Geef ons dan zeker een seintje.

OCMW Keuken

Zou je graag meedraaien in ons keukenteam dat dagelijks een 300-tal maaltijden voor onze oudste inwoners bereidt en bezorgt? Voor de afwas en het onderhoud van de keuken zoeken we in de zomer een extra paar helpende handen.

Alle gedetailleerde informatie over de periodes, de voorwaarden, hoe je kandidaat te stellen vind je hier.