Vakantiewerkers gezocht!

24
jan
2018

Wil je tijdens de schoolvakantie(s) graag een centje bijverdienen dicht bij huis? Stel je dan zeker kandidaat en beleef een leuke vakantie als jobstudent of monitor op één van onze diensten. Hieronder een overzicht van ons divers en boeiend aanbod.

Interesse: je kan jezelf kandidaat stellen via het formulier jobstudenten/monitoren op onze website https://www.laakdal.be/vacatures

Buitenschoolse kinderopvang ’t Kakelnestje

De vakantie betekent voor de kinderclub steeds een gezellige maar ook drukke periode. Daarom zijn wij op zoek naar gemotiveerde, creatieve jobstudenten met spelbagage en een gezonde dosis verantwoordelijkheid om tijdens de paas- en zomervakantie de kinderen in de kinderopvang een fijne vakantie te bezorgen.

Voorwaarden: minstens 18 jaar zijn - ervaring in het omgaan met kinderen via jouw opleiding - ook mannelijke jobstudenten zijn zeker welkom

Sollicitatietermijn: Reageren voor een job tijdens de paasvakantie kan tot 4 februari, voor een job tijdens de zomervakantie kan dit tot 22 april.  

Meer info: Karine Den Hond of Katleen Vanderstraeten, tel. 014 86 62 15, info@bko.laakdal.be

De kennismakingsgesprekken zullen doorgaan op zaterdag 10 februari en zaterdag 28 april (enkel voor zomervakantie). Er wordt verwacht hiervoor één speelactiviteit uit te werken.

Groendienst en administratie

Werk je graag met je handen en liefst buiten of toch liever van achter een klavier? Dan kan je in juli en augustus bij ons terecht voor een job in onze groendienst of 1 van onze administratieve diensten.

Voorwaarden: minstens 18 jaar zijn of worden in 2018 – je woont in Laakdal

Sollicitatietermijn: Inschrijven kan tot en met 22 april 2018

Meer info: personeelsdienst - tel. 013 67 01 10 - personeel@laakdal.be

Sportkampen

Heb jij het in je om groepen kinderen (lager onderwijs of kleuters) te begeleiden en te entertainen? Stel je dan kandidaat als monitor voor één van onze sportkampen tijdens de paas- en/of zomervakantie.

Voorwaarden: minstens 18 jaar zijn of worden in 2018 - Je kan goed met kinderen om  - Voor de kleuterkampen graag, kleuterjuffen/meesters, studenten die opleiding kleuteronderwijs volgen. Of zeer veel ervaring hebben met kleuters -  Je bent creatief, sociaal, dynamisch, goedlachs en enthousiast - Je bent sportief, weet van aanpakken en bent supergemotiveerd - Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin - Ervaring is vereist.

Sollicitatietermijn: Inschrijven kan het ganse jaar door (elke schoolvakantie gaat er een sportkamp door).

Meer info: sportdienst - tel.014 84 19 87 – sport@laakdal.be

Speelpleinwerking

Vind je het leuk om kleuters, kinderen van de lagere school, kinderen met een beperking en/of tieners een fijne speldag te bezorgen tijdens de speelpleinwerking in juli en augustus. Geef ons dan zeker een seintje.

Voorwaarden: Ben of word je 16 jaar in 2018 dan kan je bij ons aan de slag als vrijwilliger met een vrijwilligersvergoeding. Ben je minstens 18 jaar of word je 18 jaar in 2018 dan kan je aan de slag als animator. Je kan ook solliciteren als hoofdanimator, hiervoor zoeken we twee personen die al voldoende ervaring hebben met kinderen en de dagelijkse werking van het speelplein + verantwoordelijkheid bezitten om het speelplein te leiden.

sollicitatietermijn: Solliciteren kan tot en met 31 maart 2018.

Meer info: jeugddienst – tel 013 67 01 10 - jeugd@laakdal.be

 

OCMW Keuken

We zijn op zoek naar gemotiveerde hulp in de grootkeuken van de dienst warme maaltijden. Dagelijks worden hier 300 warme maaltijden gemaakt en verdeeld. Je zorgt mee voor het onderhoud en de afwas van de keuken.

 Voorwaarden: minstens 18 jaar zijn of worden in 2018

 Sollicitatietermijn: Inschrijven kan tot en met 22 april 2018

 Meer info: Keukenverantwoordelijke -  tel. 013 67 79 99 - lut.vandenholt@laakdal.be