Volg computer-, tablet- of smartphoneles

Wat is er makkelijker dan computerles volgen in je eigen buurt? De computerlessen die wij in de bib geven zijn laagdrempelig: je volgt les in kleine groepjes van maximaal 5 à 10 personen. Al onze cursussen vinden plaats in ons eigen leslokaal en staan open voor jong en oud. De meeste zijn bedoeld voor beginners. Onze lesgevers zijn enthousiaste, geduldige vrijwilligers die maar al te graag hun kennis met je delen. Je volgt de volledige cursusreeks voor maar 5 euro. Een overzicht van ons aanbod lessen:

• Computerwegwijs: computerlessen voor echte beginners.  Weet je weinig tot niets over een computer?  Kom dan naar deze lessen: zes opeenvolgende dinsdagnamiddagen van 14.00 u tot 17.00 u. vanaf 18/02/2020.  Je leert hier de basisvaardigheden van het werken met een computer.

• Smartphone: nog niet helemaal op weg met je smartphone?  Tijdens de feestdagen een nieuwe smartphone gekregen?  Kom dan naar onze lessen smartphone.  Ze starten op maandagvoormiddag 13/01/2020 van 9.00 u tot 12.00 u en gaan 5 opeenvolgende maandagen door. 

• Workshop social media (facebook/instagram): to the point tips & tricks om wervende berichten te schrijven en leuke foto's met de smartphone te maken.  Uitleg over apps, voornamelijk voor smartphone of tablet, die voor betere foto's zorgen.  Bespreking van desktop-tools om posts te plannen.  Je krijgt meer uit je smartphone dan je denkt.  Basiskennis van je laptop en smartphone is gewenst.  Donderdag 6 februari van 19.00 u tot 22.00 u.

Alle vormingen vinden plaats in het computerlokaal van de bibliotheek.  Inschrijven is verplicht: bibliotheek@laakdal.be of aan de balie van de bibliotheek.

 


Contactinformatie