Word jij de nieuwe uitbater van ontmoetingscentrum 't Fortun?

Gemeentebestuur Laakdal zoekt een enthousiaste en gemotiveerde uitbater voor ontmoetingscentrum ’t Fortun (Smissestraat 3, 2430 Laakdal).

Centraal gelegen in deelgemeente Vorst-Centrum, trekt dit modern complex de aandacht. De uitbating omvat een gezellige cafetaria met volledig uitgeruste keuken en feestzaal en meerdere polyvalente lokalen. Deze lokalen bieden heel wat mogelijkheden: feesten, eetdagen, vergaderruimten, organiseren van workshops/opleidingen … Bekijk hier het plan.

In onderling overleg zal een startdatum van de concessie bepaald worden. Dat kan zeer snel (vanaf 01/02/2020). De uiterste startdatum is 01/04/2020.

Ben jij de persoon die 't Fortun met een gezonde dosis ondernemingszin wil uitbouwen tot een gezellige ontmoetingsplek en trekpleister voor de inwoners en verenigingen van Laakdal? Aarzel niet en dien je kandidatuur in! Lees hier de concessievoorwaarden (concessie openbare dienst).

Bezichtiging is mogelijk na afspraak:

Ook voor verdere vragen kan je ons bereiken via bovenstaande gegevens.

Kandidaturen dienen uiterlijk 3 januari 2020 via een aangetekend schrijven of afgifte tegen ontvangstbewijs (tijdens de openingsuren) toe te komen bij:

College van burgemeester en schepenen, Markt 19, 2430 Laakdal.

Download het inschrijvingsformulier.

Lees de concessieovereenkomst.