welzijn-1200x290_2.jpg

Computerlessen

De digitalisering is niet meer weg te denken uit onze samenleving: betalingen moeten digitaal uitgevoerd worden, afspraken bij de huisarts worden online gemaakt, enzovoort.

Mensen dreigen hierdoor uit de digitale boot te vallen. Om hierop in te spelen, biedt de gemeente Laakdal jaarlijks verschillende computerlessen aan, namelijk:

  • Een beginnerscursus (PC)
  • Een opfrissingscursus (PC)
  • Smartphone- en tabletlessen

Enkele geëngageerde vrijwilligers laten jou graag proeven van het plezier en gemak van de digitale wereld.

Een lessenreeks bevat maximum 10 lessen van 2 uur en bedraagt 10 euro voor de volledige cursus. Het lesmoment vindt wekelijks plaats in groepjes van maximum 8 personen. Je ontvangt hierbij eveneens een PowerPointpresentatie en/of handleiding.

Wens je je graag in te schrijven of meer informatie? Aarzel niet ons te contacteren via 013 67 01 10 of buurtgerichtezorg@laakdal.be.

Vrijwilligers gezocht!

Wegens groot succes zijn we ook steeds op zoek naar extra vrijwilligers voor het geven van computerlessen aan beginners. We verwachten niet dat je een ervaren leerkracht bent, wel dat je je een halve dag per week kan vrijmaken.

We bieden je een cursus en PowerPointpresentatie aan die je kan gebruiken tijdens de les.

Bovendien kies je zelf waarvoor je je engageert! De les wordt doorgaans alleen gegeven, maar indien gewenst kan dit met ondersteuning van een andere vrijwilliger.

Interesse? 013 67 01 10 of buurtgerichtezorg@laakdal.be