ett18028.jpg

Prinsheerlijk cruisen met de eTuktuk

Cruise door het Merodelandschap met een elektrische Tuktuk! 

Tuktuks zijn niet alleen voor Azië. Vanaf nu kan je er ook mee rondtrekken door het Merodegebied in Laakdal! De oude stoomzagerij in Vorst-Meerlaar is de ideale uitvalsbasis voor je trip met een elektrische tuktuk. Geruisloos, zo geniet je in stilte van al het moois rondom jou. Met een tablet en GPS-route ontdek je meer over landbouwers in het Merodegebied. Of geniet van het entertainment tijdens je stop in het klompenmuseum.

Je pikt je eTuktuk op in de prachtig gerestaureerde stoomzagerij. Voor je vertrek reserveer je jouw e-tuktuk via de website www.etuktuks.be. Je kan uitrijden van woensdag tot zondag, ook tijdens schoolvakanties, van 11.00 u. tot 16.00 u. Er is plaats voor vijf personen: één bestuurder (rijbewijs B) en vier passagiers. Ideaal dus om met je gezin of vrienden eropuit te trekken.Je kan bij vertrek kiezen tussen de landschapsroute of landbouwroute. 

Benieuwd? Kom  zelf rondcruisen met je elektrische tuktuk. Je betaalt hiervoor € 90 voor vijf uur: van 11.00 u. tot 16.00 u. Reserveer je eTuktuk via www.etuktuks.be