ett18028.jpg

Prinsheerlijk cruisen met de eTuktuk

Cruise door het Merodelandschap met een elektrische Tuktuk

Tuktuks zijn niet alleen voor Azië. Je kan er ook mee rondtrekken door het Merodegebied in Laakdal! De oude stoomzagerij in Vorst-Meerlaar is de ideale uitvalsbasis voor je trip met een elektrische tuktuk. Geruisloos, zo geniet je in stilte van al het moois rondom jou. Met een tablet en GPS-route ontdek je meer over landbouwers in het Merodegebied. Of geniet van het entertainment tijdens je stop in het klompenmuseum.

Je pikt je eTuktuk op in de prachtig gerestaureerde stoomzagerij en je kan kiezen uit twee routes langs unieke plekjes in Laakdal: de landbouwroute en de landschapsroute. Benieuwd? Kom zelf rondcruisen met je eTuktuk. Reserveer je eTuktuk meteen via het formulier hieronder. 

Wat kost het?

Een eTuktuk huren kan je voor 110 euro, ongeacht het aantal passagiers (max. 5 personen) en kan je ter plaatse betalen met bancontact.  De waarborg bedraagt 200 euro per eTuktuk, ter plaatse te regelen met een kredietkaart. 

Reserveer je eTuktuk via het formulier hieronder of op www.etuktuks.be

 

 

 

Wanneer vertrekken?

De eTuktuks kan je huren van de paasvakantie tot en met de herfstvakantie. 

paasvakantie tot september:

  • maandag - dinsdag gesloten behalve op feestdagen
  • woensdag tot zondag: vertrek om 10:30 uur, aankomst uiterlijk om 17:00 uur

september, oktober:

  • maandag tot vrijdag gesloten
  • zaterdag en zondag: vertrek om 10:30 uur, aankomst uiterlijk om 17:00 uur

herfstvakantie: 

  • maandag en dinsdag gesloten behalve op feestdagen
  • woensdag tot zondag: vertrek om 10:30 uur, aankomst uiterlijk om 17:00 uur

Praktische info

Meld je 30 minuten voor vertrek aan om tijdig te kunnen starten. Je kan de eTuktuk terug inleveren bij het onthaalpunt op een moment naar keuze, uiterlijk om 17:00 uur. Er is plaats voor vijf personen: één bestuurder (rijbewijs B) en vier passagiers. Ideaal dus om met je gezin of vrienden eropuit te trekken. Je kan bij vertrek kiezen tussen twee routes: de landschapsroute of landbouwroute. 

 


Contactinformatie