Tieneruitstappen

8
jul
2024

Een tiener in huis? Wij organiseren opnieuw allerlei leuke zomeractiviteiten voor jongeren vanaf 12 jaar. Check het overzicht van lokale en regionale activiteiten hier: het wordt de coolste zomer ooit! 

Als tiener kan je deelnemen aan volgende uitstappen en activiteiten:

vrijdag 5 juli: Walibi

Op vrijdag 5 juli gaan we met de tieners van het sportkamp een dag naar Walibi. De bus vetrekt rond 09.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. Afhankelijk van het verkeer zijn we terug rond 18.00-18.30 uur. 


vrijdag 12 juli: Urban Games

Op vrijdag 12 juli gaan we met de tieners van het sportkamp een dag Urban Games spelen bij Sport Vlaanderen in Hasselt. De bus vertrekt rond 09.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. Afhankelijk van het verkeer zijn we terug rond 16.30-17.00 uur.

Er zijn 4 sporten die we gaan ontdekken, namelijk: inline initiatie, cricket inititatie, oriëntatieloop en vrij schaatsen. 

vrijdag 19 juli: Sparkx

Op vrijdag 19 juli gaan we met de tieners van de speelpleinwerking een dag naar Sparkx in Hasselt. De bus vertrekt rond 09.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. We zijn terug rond 16.00 uur.
Een gevarieerd programma met verschillende sporten staat op ons te wachten. Van boogschieten, curling, golf tot paragliding, roeien en nog veel meer. Hier kan het allemaal, en dat op 1 dag! Met behulp van technologie kan je sporten op elk niveau. Bij Sparkx kan je meer dan 50 sporten beoefenen, verspreid over 36 attracties.
Benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt? Neem een kijkje op hun website: https://sparkx.com

vrijdag 26 juli: Workshops

Op vrijdag 26 juli blijven we met de tieners van de speelpleinwerking een dag aan de sporthal. Tussen 09.00 u. en 16.00 u. staan er enkele leuke workshops op het programma. 

vrijdag 2 augustus: Klimmen be-MINE

Op vrijdag 2 augustus gaan we met de tieners van de speelpleinwerking klimmen in B-mine Beringen (Alpamayo). De bus vertrekt rond 09.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. We zijn rond 16.00 u. aan de sporthal. 

vrijdag 9 augustus: Zilvermeer

Op vrijdag 9 augustus gaan we met de tieners van de speelpleinwerking een dag naar het Zilvermeer in Mol. We testen het aquapark uit en hebben ook tijd om wat te zwemmen in het zilvermeer. De bus vertrekt rond 9.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. We zijn rond 16.00 u. aan de sporthal. 

vrijdag 23 augustus: Bobbejaanland

Op vrijdag 23 augustus gaan we met de tieners van de speelpleinwerking een dag naar Bobbejaanland. De bus vertrekt rond 9.00 u. aan de sporthal in Veerle-Laakdal. We zijn rond 17.00 u. aan de sporthal. 

Inschrijven is verplicht en kan via sportkampenlaakdal.recreatex.be

Meer info: dienst Vrije tijd, vrije.tijd@laakdal.be of tel. 013 67 01 10.


Contactinformatie