vrije-tijd-1200x290_7.png

Bibliotheek

Wil je meer weten over de bib dan je hier kan lezen? Ga dan naar de site van de bib. Daar kan je de collectie doorzoeken en zelfs je uitleentermijn verlengen.

Let op: tijdens de zomermaanden gelden er andere openingsuren. Daar kan je meer over lezen op de site van de bib.

 

Joepie, hier wordt voorgelezen!

Elke woensdag van 14.30 u. tot 15.30 u. lezen we voor in de bib. Ben jij tussen de 3 en de 9 jaar oud en hou je van leuke en spannende verhalen? Dan is het voorleesuurtje echt iets voor jou!

Vergeet niet om een spaarkaart te vragen. Als je 5 keer geweest bent, krijg je een cadeautje. Je mag op elk moment aansluiten of vertrekken tijdens het voorleesuurtje. Je hoeft niet in te schrijven.

Het voorleesuurtje is helemaal gratis. Tijdens het schooljaar staan de bibvrijwilligers elke week paraat. Hopelijk ben jij er ook bij!

 

Computerlessen

Het is tegenwoordig niet makkelijk om op de hoogte te blijven van alle computertechnologieën. Daarom organiseert de bib computerlessen.

Je volgt les in kleine groepjes van 5 à 10 leerlingen. Iedereen is welkom. De meeste lessen zijn voor beginners, maar we organiseren ook cursussen voor gevorderden. Je betaalt maar 5 euro voor een volledige lessenreeks.

Aanbod

  • Computergewijs: voor beginners
  • Fotoboek maken met de software van Kruidvat
  • Internet en e-mail
  • Excel

Vragen? Stuur een mail naar de bib of bel ons. Je mag ook langskomen, dan vraag je best naar Franka.

 

Vrije inloop in ons leessalon

Heb je een vraag over je computer of tablet? Of wil je de computers van de bib gebruiken? Dan ben je welkom tijdens de vrije inloop. Elke dinsdag tussen 9 u. en 12 u. staan we klaar om je verder te helpen met vragen en moeilijkheden. Helemaal gratis.

 

Aankoopsuggesties

Ken jij een werk dat niet mag ontbreken in onze bibcollectie? Vraag het dan aan via ons formulier. De bib houdt dan rekening met je idee de volgende keer dat ze werken inkoopt.

 Maak een aankoopsuggestie

 

Bibreglement

Ook in de bib zijn er natuurlijk een paar regels. Je leest ze hier.

 

Contact

Als je een vraag hebt voor de bib, kan je dit formulier invullen. De bibverantwoordelijken nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


Contactinformatie