bestuur-1200x290_4.jpg

Forum Ondernemen

Forum Ondernemen

Wie zijn we en wat doen we ?

Het forum Ondernemen verenigt ondernemers uit Laakdal die samen met het gemeentebestuur willen werken aan een ondernemingsvriendelijk klimaat door mee na te denken over aangelegenheden die rechtstreeks of onrechtstreeks de lokale economie aanbelangen, zoals het uitwerken van een strategisch-commercieel plan, het promoten van lokaal aankopen, parkeergelegenheid,…

Het forum Ondernemen wil ook het netwerk tussen de Laakdalse ondernemers versterken en uitbreiden, door onder meer de organisatie van een nieuwjaarsreceptie en van de Laakdalse ondernemersprijzen.

Wie zoeken we ?

Ben jij geïnteresseerd om mee na te denken over het economisch beleid in Laakdal ? Dien dan je kandidatuur in bij de dienst lokale economie via economie@laakdal.be of tel. 013 67 01 10.

Wist je dat…

… er in Laakdal twee middenstandsverenigingen zijn die regelmatig activiteiten organiseren?

  • MEV (Middenstand Veerle en Eindhout)
  • VorstOndersteBoven

De middenstandsverenigingen kunnen steeds helpende handen gebruiken. Ben je geïnteresseerd om mee je schouders te zetten onder één van hun activiteiten of heb je zelf een goed idee? Ben je een (nieuwe) ondernemer en sluit je je graag aan bij een van deze middenstandsverenigingen? Laat dan zeker van je horen door contact op te nemen met de dienst Lokale economie via economie@laakdal.be of tel. 013 67 01 10.