bestuur-1200x290_4.jpg

Forum Ondernemen

Forum Ondernemen

Wie zijn we en wat doen we ?

Het forum Ondernemen verenigt ondernemers uit Laakdal die samen met het gemeentebestuur willen werken aan een ondernemingsvriendelijk klimaat door mee na te denken over aangelegenheden die rechtstreeks of onrechtstreeks de lokale economie aanbelangen, zoals het uitwerken van een strategisch-commercieel plan, het promoten van lokaal aankopen, parkeergelegenheid,…

Het forum Ondernemen wil ook het netwerk tussen de Laakdalse ondernemers versterken en uitbreiden, door onder meer de organisatie van een nieuwjaarsreceptie en van de Laakdalse ondernemersprijzen.

Wie zoeken we ?

Ben jij geïnteresseerd om mee na te denken over het economisch beleid in Laakdal ? Dien dan je kandidatuur in bij de dienst lokale economie via economie@laakdal.be of tel. 013/67 01 10.

Wist je dat…

… de verschillende deeldorpen in Laakdal een middenstandsvereniging hebben ? Middenstand Eindhout, Middenstand Veerle en Vorst Ondersteboven promoten het lokaal ondernemerschap door de organisatie van activiteiten zoals de kerstmarkten in Vorst en Eindhout, het eindejaarsvuurwerk en de Vejelse Metten in samenwerking met het forum Sport in Veerle en deze middenstandsverenigingen zijn ook vertegenwoordigd in het forum Ondernemen.
De verschillende middenstandsverenigingen kunnen steeds helpende handen gebruiken.
Ben je geïnteresseerd om mee je schouders te zetten onder één van hun activiteiten of heb je zelf een goed idee ?
Laat dan zeker van je horen door contact op te nemen met de dienst lokale economie via economie@laakdal.be of tel. 013/67 01 10.