Heb je vragen over het Groeipakket?

26
feb
2024

In Vlaanderen heeft elk kind recht op het Groeipakket. Voor sommige gezinnen zijn er extra tegemoetkomingen. Wil je weten waar je recht op hebt of heb je andere vragen, kom langs tijdens een van de zitdagen of vraag een online consultatie aan!

Vanaf maart zal het Agentschap Uitbetaling Groeipakket een maandelijkse zitdag doen, in elke gemeente (Geel, Laakdal, Meerhout), in samenwerking met ons Huis van het Kind.

Infosessies Groeipakket

Je kan langskomen voor een aanvraag van je startbedrag of rond alle andere vragen in verband met het groeipakket. Je kan fysiek langskomen of een afspraak maken voor een online consultatie.

Maak afspraak

De zitdagen vinden plaats in het Huis van het Kind in Geel, of in het gemeentehuis in Laakdal of Meerhout. Kijk gerust naar een datum die past. Je bent ook welkom op een zitdag in een omliggende gemeente, als de datum in jouw gemeente niet goed uitkomt!

Meer info over Huis van het Kind Geel-Laakdal-Meerhout en over het Groeipakket: www.huisvanhetkindgeellaakdalmeerhout.be/zwanger-and-baby/ontwikkeling-2/groeipakket/.


Contactinformatie