Lancering seniorenkrant

Een vierde van de Laakdalse inwoners is 65-plusser. Als lokaal bestuur vinden we het belangrijk dat die grote groep mee is met alles wat er leeft voor senioren. Daarom starten we nu met Laakdal plus, een krant die gemaakt is voor en door senioren.

In Laakdal plus komen evenementen, lokale verenigingen en dienstverlening van de gemeente aan bod. We laten jonge en oudere Laadallenaars in gesprek gaan over hun beroep of een gedeelde interesse in de rubriek 'De tijdcapsule'. Het wordt dus een blad met ruimte voor zowel plezierige als leerrijke artikels. 

Alle 65-plussers ontvangen in oktober een eerste exemplaar van de Laakdal plus. We hopen dat je dit met veel enthousiasme zal lezen. Wil je het krantje toch niet ontvangen? Schrijf je dan uit door te mailen naar buurtgerichtezorg@laakdal.be of te bellen naar het gemeentehuis 013 67 01 10.

4 keer per jaar wordt de Seniorenkrant voor en door senioren samengesteld. Interesse om mee na te denken en/of te schrijven aan de krant? Geef ons een seintje!

Meer info: Dienst buurtgerichte zorg, tel. 013 67 01 10, buurtgerichtezorg@laakdal.be