Oproep: huis-aan-huisbedeler

3
jan
2024

We proberen onze inwoners zo goed mogelijk te informeren via verschillende kanalen. Uiteraard vinden we het belangrijk dat jij als inwoner tijdig op de hoogte bent van initiatieven, activiteiten of projecten waar wij als lokaal bestuur in investeren.

We gebruiken hiervoor zowel onze online kanalen (website, sociale media, digitale nieuwsbrief …) als offline kanalen (o.a. drukwerk zoals infomagazines, nieuwsbrieven, folders, flyers en affiches).

Voor het verspreiden van deze gedrukte informatie, zijn we op zoek naar een lokale verdeler. In eerste instantie gaat het om de verdeling van het tweemaandelijks infomagazine Laakdal Leeft, in alle brievenbussen in Laakdal (+/- 8.000), 6 keer per jaar en telkens tijdens de laatste week van de even maanden.

Daarnaast willen we ook een beroep doen op iemand die kan zorgen voor de sporadische verdeling van flyers, folders of nieuwsbrieven. Dit kan in de volledige gemeente zijn, of in een of meerdere deeldorpen of wijken.

Ben jij een lokale ondernemer en heb je ervaring met de huis-aan-huisbedeling van ongeadresseerd drukwerk? Is het voor jou mogelijk om ongeadresseerde zendingen binnen een week over het hele grondgebied van Laakdal te verspreiden? Wil jij je engageren voor de tweemaandelijkse verdeling van het infomagazine, of eerder sporadisch? Dan zijn we op zoek naar jou! Laat het ons weten via communicatie@laakdal.be  of bel naar 013 67 01 10.


Contactinformatie