Veilige parkeerplaats voor vrachtwagens

Ter hoogte van de Steenweg Op Meerhout, aan café Het kruispunt in Eindhout, is er een nieuwe parking voor vrachtwagens aangelegd met een afsluiting en slagboom. Zo kunnen Laakdalse chauffeurs hun vrachtwagens op een veilige plaats parkeren. Bovendien verdwijnen deze uit de woonwijken, waar er trouwens steeds minder plaats is. Ook aan de gemeentelijke werkplaats in Vorst-Centrum en langs de Grote Steenweg in Varendonk mogen vrachtwagens nog parkeren, waardoor de capaciteit verhoogd wordt. 

De nieuwe parking heeft een capaciteit van 15 vrachtwagens en is voorzien van een afsluiting en een slagboom. Er is dan ook plaats voor de chauffeurs om hun wagen/ fiets/... er kwijt te raken wanneer ze met hun vrachtwagen op pad zijn. Toegang tot de parking krijg je alleen met een badge, en is uitsluitend voor chauffeurs die gedomicilieerd en woonachtig zijn in Laakdal.

Ben jij een Laakdalse vrachtwagenchauffeur en wil je meer informatie? Geef je naam en contactgegevens door aan mobiliteit@laakdal.be en we houden je op de hoogte. 


Contactinformatie