plicatie1.jpg

Warme maaltijden en cafetaria

Warme maaltijd

Als je alleen eet, proef je de gezelligheid niet. Dat kan je met de beste ingrediënten niet klaarmaken. Daarom kan je iedere maandag, woensdag en vrijdag om 12.00 u. bij ons komen eten. Voor 8 euro serveren we soep, hoofdgerecht en dessert (incl. water en koffie). Hier kan je de menu van maart bekijken.  

Jong of oud: iedereen is welkom. Ook mensen die niet in Laakdal wonen. We vragen wel om twee werkdagen vooraf in te schrijven. Diëten en allergieën geef je door bij de inschrijving.  Een maaltijd annuleren kan tot een dag voordien. Annuleer je op de dag zelf, dan rekenen we je de volgende keer je komt de maaltijd aan. 

Inschrijven en annuleren kan via:

  • Onthaal van het gemeentehuis: Tel. 013 67 01 10
  • Lokaal dienstencentrum: Tel. 013 39 40 68 of ldc@laakdal.be

 

Cafetaria

Op maandag, woensdag en vrijdag kan je in ons café iets drinken. Van Tongerlo, Kriek, Duvel tot cola, cappuccino en zelfs ijsjes. We hebben zeker iets dat je graag lust. Elke woensdag geniet je van een kop koffie of thee met een stuk gebak voor 2 euro! 

Met gezelschapsspelen en tijdschriften maken van de cafetaria voor iedereen een gezellige plek. Met de dagelijkse krant en tijdschriften kan je ook in je ééntje genieten van een ontspannen moment.