Ontdek het vernieuwde LALALApad!

15
mei
2024

Van 18 tot 26 mei, tijdens de Week van de Korte Keten, kan je in heel Vlaanderen deelnemen aan allerlei activiteiten die verband houden met de korte keten. Neem dus zeker een kijkje in de agenda voor een leuke activiteit in jouw buurt.

LALALApad in de kijker

In Laakdal verruimen we het thema 'Korte Keten' en zetten we het vernieuwde LALALApad in de kijker. LALALAwat? LALALA staat voor Laakdalse Landbouwers Lachen je toe. Laakdal kent immers een uitzonderlijke verscheidenheid aan landbouwbedrijven, van alpacaboerderij tot schapenhouder, van saffraanboer tot tuinbouwer, van generatieve gemeenschapsboerderij tot melkveebedrijf... Het LALALApad, een fiets- en wandelroute, leidt je via het mooie Laakdalse landschap langs meer dan tien land- en tuinbouwbedrijven. 

Download de app

De route van het LALALApad kan je voor vertrek downloaden via de gratis izi.TRAVEL-app. Onderweg heb je enkel de gps van je smartphone of tablet nodig zodat de app weet waar je je bevindt op het pad. Je smartphone of tablet geeft automatisch een signaal wanneer je bij een bedrijf komt. De app geeft je dan meer info en je kan bij verschillende bedrijven ook een korte video bekijken of luisteren naar een geluidsfragment waarin de landbouwer zelf vertelt over het reilen en zeilen op zijn/haar bedrijf.

Laat de zon maar komen en trek eropuit met je eigen fiets, een gehuurde (elektrische) fiets of eTuktuk

Ontdek de filmpjes

Maak je nu al graag kennis met enkele Laakdalse landbouwers? Je ontdekt de filmpjes ook op de webpagina van het Lalalapad

Ik ben super benieuwd!