Lokaal dienstencentrum

Het lokaal dienstencentrum is een ontmoetingsplaats waar je kunt genieten van een drankje, een warme maaltijd, een aangename babbel, een leuk gezelschapsspel, of waar je gewoon rustig de krant kunt lezen.

Het dienstencentrum is gelegen in het voormalige kloostergebouw, naast het dagverzorgingscentrum 'Het Kasteel' (De Winde) in Veerle. Bekijk je route op google-maps!

Warme maaltijd

Samen eten is gezellig en doet het eten beter smaken. Daarom kan je iedere maandag, woensdag en vrijdag bij ons terecht voor een warme maaltijd. Voor een bedrag van 8 euro kun je aan tafel voor soep, hoofdgerecht en dessert (incl. water en koffie). De praatjes en tafelvrienden krijg je er gratis bij! 

Jong en oud, iedereen is welkom om te komen eten. Ook als je niet in Laakdal woont.  We vragen wel om 2 dagen vooraf in te schrijven. Diëten en allergieën geef je door bij de inschrijving. Hier kan je de menu van december bekijken. De menu kan je ook vinden als bijlage in het OKRA-magazine van OKRA-Veerle, OKRA-Groot Vorst en OKRA-Klein Vorst.

Inschrijven kan via:
  • Onthaal van het gemeentehuis: Tel. 013 67 01 10
  • Lokaal Dienstencentrum: Tel. 013 39 40 68 of ldc@laakdal.be

Activiteiten

Je kan ook deelnemen aan een aantal ontspannende activiteiten zoals kaarten, filmvoorstelling, workshops, infomomenten, ... . Bekijk het activiteitenprogramma van november en december. Een papieren versie kan je ophalen in het lokaal dienstencentrum of aan het onthaal van het gemeentehuis.  

Digitale nieuwsbrief

Met een tweemaandelijkse digitale nieuwsbrief blijf je op de hoogte van onze activiteiten en dienstverlening. We geven ook nuttige informatie voor mantelzorgers. Schrijf je in om de nieuwsbrief te ontvangen.

Archief nieuwsbrieven:

 


Contactinformatie